Tømning af beholdere

Vi tømmer dine affaldsbeholdere på hverdage mellem kl. 06.00 og 20.00 for at minimere eventuelle gener – både for trafikken og i form af støj. Du kan finde detaljer om affaldsafhentning på din bopæl i din kommunale tømningskalender, som du finder et link til herunder.

Bemærk, at der kan være ændringer i tidsplanen ved sammenfaldende helligdage. Yderligere oplysninger findes under “nyheder” på din kommunes eller Vestforbrændings hjemmeside, hvor du også finder kontaktoplysninger til kundeservice.

Hvornår bliver mit affald hentet?

Find afhentningstider for dit affald ved at klikke på linket til din kommunes tømningskalender. Her skal du indtaste din adresse for at se, hvornår dit affald bliver hentet.

Du kan også se, hvor ofte vi tømmer de forskellige beholdere. Det varierer nemlig, alt efter hvilken type affald der er i beholderen. Fx bliver mad- og restaffald typisk tømt oftere, mens glas- og metalaffald tømmes mindre hyppigt.

Vestfor­­brændings kunde­service

Du kan kontakte Vestforbrændings kundeservice, som er ansvarlig for kundeservicefunktionen, og som er klar til at assistere dig og svare på spørgsmål om din affaldsordning.

Kontaktinformation

Tlf. 70 25 70 60
Mandag – torsdag 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 15.00

Skriv til Vestforbrændings kundeservice

Placering af beholder

Klik her, hvis du vil vide, hvordan du opfylder kravene til standpladsen (der, hvor beholderne står) og adgangsvejen fra skel til affaldsbeholder.