ressourceindsamling-bil-fuld-size

Ring eller skriv gerne til os

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, kommentarer eller hvis du blot vil vide mere om Ressourceindsamling A/S

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Ressourceindsamling A/S som virksomhed og arbejdsplads. Du kan kontakte os på:

Brug for kundeservice?

Det er din kommune, som bestemmer hvor ofte og hvornår, du får hentet affald samt i hvilke fraktioner, dit affald skal sorteres i.

Har du spørgsmål hertil, skal du derfor kontakte din kommune eller Vestforbrænding, som varetager kundeservice-funktionen for mange kommuner. 

Vestforbrændings kundeservice

Du kan kontakte Vestforbrændings kundeservice på telefonnummer: +45 7025 7060.

Vestforbrænding kundeservice har åbent alle hverdage mellem klokken 07 og 15:30. Fredag dog mellem klokken 07 og 15.00.

Det kommunale affaldskontor

Ressourceindsamling A/S betjener aktuelt Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Ved at trykke på linket nedenfor, kan du finde kontaktoplysningerne på affaldskontoret i de fem kommuner

Vil du anmelde en skade?

Ønsker du at anmelde en skade, som du mener Ressourceindsamling A/S har forårsaget, klik her kan du give os besked ved at følge dette link: 
Klik her og anmeld skade  Husk at du skal indsende et billede med din skadeanmeldelse, samt evt. dokumentation fra dit forsikringsselskab.


Har du spørgsmål til regler for f.eks. placering af dit affald eller dine skraldespande, bedes du kontakte Vestforbrænding Kundeservice på telefonnummer: +45 7025 7060. 


Vestforbrænding Kundeservice har åbent alle hverdage mellem klokken 07 og 15:30. Fredag dog mellem klokken 07 og 15:00.


Besøg Ressourceindsamling A/S

Kom på besøg og se vores maskiner og biler samt hvordan vi arbejder. Vi er stolte af vores arbejde og vil meget gerne fortælle om det samt vise vores biler og maskiner frem. Derfor tilbyder vi alle interesserede at komme på besøg i grupper af min. 10 personer.


Af sikkerhedsmæssige årsager og for at give dig så god en oplevelse som muligt, beder vi dig sende os en mail, hvor du kort skriver, hvem du/I er, og hvad du/I særligt ønsker viden om og indsigt i.


Du skal sende din mail til: borger@ri2020.dk

Kom i kontakt med os når det passer dig

Skriv til os her fra denne formular. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 1-3 arbejdsdage.

Bemærk. 

Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Du vil gerne:Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik

Ressourceindsamling A/S
Farverland 4
2600 Glostrup
Tlf. +45 6916 0380
CVR. Nr.: 41060565
Klik her for at ændre cookies samtykke Cookies og persondatapolitik
Copyright © 2023 Ressourceindsamling A/S
Til toppen