Ressourceindsamling A/S beskæftiger ca. 80 medarbejdere

Ressourceindsamling A/S beskæftiger ca. 80 medarbejdere

Størstedelen af medarbejderne er skraldemænd, mens en lille håndfuld varetager administrative funktioner

I illustrationen nedenfor kan du se, hvordan Ressourceindsamling A/S overordnet er organiseret.

Ressourceindsamling A/S beskæftiger ca. 80 ansatte

De administrative kræfter

Administrationen består af vores kørselsleder Henning Jensen, som står for den daglige planlægning. Henning planlægger og fordeler ruter og sørger for, at alt materiel til brug for opgaven er i orden.


I administrationen sidder også Berit Højlund-Larsen, Camilla Jensen og Karsten Lyng Nilsson, som står for regnskab, controlling, tilsynssager samt daglig dialog med Vestforbrænding, som  varetager kundeservice-funktionen.


Du kan finde administrationens kontaktoplysninger her


Vores skraldemænd
Vores skraldemænd er den bærende kraft i virksomheden. Det er dem, der hver dag møder op tidligt om morgenen for at samle affald ind. 

Garanter for god, effektiv service

Mange af vores skraldemænd har arbejdet i branchen i mange år, og ser sig selv som garanter for god, effektiv service. De kender deres ruter ud og ind og vil ofte være blandt de første til at bemærke ændringer. F.eks. hvis et hus bliver bygget om eller får nye ejere.


Skraldemand hele livet

Vi har skraldemænd ansat i alle aldre og gør meget for, at hvervet som skraldemand er ét, du kan varetage hele dit arbejdsliv. Derfor passer vi på vores ansatte; unge som ældre.

  • Ansatte, som er nedslidte eller af anden grund ikke kan varetage funktion som udkørende skraldemænd, forsøger vi at tilbyde en mindre, fysisk belastende funktion.
  • Mennesker, der af den ene eller anden grund står udenfor arbejdsmarkedet, forsøger vi at hjælpe i arbejde ved bl.a. at tilbyde forskellige jobordninger i samarbejde med kommunerne.


Mænd og kvinder

De fleste af vores skraldemænd er mænd, men vi vil meget gerne have kvinder ansat i funktionen også, da vi tror på, at det giver en bedre dynamik.

Derfor har vi allerede gjort klar til flere kvindelige ansatte, bl.a. ved at etablere selvstændige omklædningsrum og badefaciliteter til kvinder.

Vil du arbejde hos os

Uanset om du er ung, ældre, mand eller kvinde er vi interesseret i at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig et job i Ressourceindsamling A/S.

Læs mere og søg job her 

Ressourceindsamling A/S
Farverland 4
2600 Glostrup
Tlf. +45 6916 0380
CVR. Nr.: 41060565
Klik her for at ændre cookies samtykke Cookies og persondatapolitik
Copyright © 2023 Ressourceindsamling A/S
Til toppen