ressourceindsamling-alle-biler

Ressourceindsamling A/S er et kommunalt ejet aktieselskab

Vi er stiftet og ejet af Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner

Ressourceindsamling A/S er en renovationsvirksomhed, der indsamler og transporterer affald fra borgere og kommunale institutioner i kommunerne.

Ressourceindsamling A/S blev stiftet i december 2019 med det formål at sikre forsyningssikkerheden i Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner.


I april 2020 gik Ressourceindsamling A/S i drift og har siden varetaget opgaven med at indsamle og transportere affald for borgere og kommunale institutioner i de fem nævnte kommuner.

Ejerskab og styring

Ressourceindsamling A/S er et aktieselskab, der er stiftet og ejet af Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Ressourceindsamling A/S styres af en til formålet nedsat bestyrelse, bestående af de fem siddende borgmestre i ejerkommunerne.


Ressourceindsamling A/S er ejet af selskabet Indsamling på Tværs I/S, der er stiftet og ejet af Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Indsamling på Tværs I/S styres af en til formålet nedsat bestyrelse, bestående af de fem siddende borgmestre.


Enhedsbestyrelse

Der er stor sammenhæng mellem ansvar og opgaver for henholdsvis Indsamling på tværs I/S og Ressourceindsamling A/S samt personsammenfald i sammensætningen af bestyrelsen, hvorfor der er etableret en enhedsbestyrelse for de to selskaber jf. nedenstående illustration. 


Du kan læse mere om bestyrelsens arbejde her 


ps. klik på illustrationen for at se den større.

Diagram-Enhedsbestyrelse


Daglig ledelse

Ressourceindsamling A/S ledes i det daglige af direktør for selskabet; Kim Brede Wagner.

Kim har det daglige ansvar for, at affald bliver indsamlet og transporteret korrekt og forsvarligt af hensyn til både sikkerhed, økonomi og miljø.

Kim har desuden personaleansvaret for samtlige ansatte. Du kan læse mere om Kim og de ansatte her 

Ressourceindsamling A/S er en renovationsvirksomhed, der indsamler og transporterer affald fra borgere og kommunale institutioner. Ressourceindsamling A/S er ejet af Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner og har til opgave at indsamle og transportere affald sikkert og effektivt og så vidt muligt understøtte de enkelte kommuners miljøpolitik på affaldsområdet. 
Ressourceindsamling A/S
Farverland 4
2600 Glostrup
Tlf. +45 6916 0380
CVR. Nr.: 41060565
Klik her for at ændre cookies samtykke Cookies og persondatapolitik
Copyright © 2023 Ressourceindsamling A/S
Til toppen