Bliv en del af teamet

Hos Ressourceindsamling A/S søger vi løbende nye medarbejdere til vores team, både renovationsmedarbejdere til vores daglige drift og i administrationen.

Vi ansætter nye medarbejdere i forskellige aldre og med forskellige baggrunde, fordi vi ved, at mangfoldighed styrker vores arbejdsmiljø. Derfor opfordrer vi dig til at sende en ansøgning uanset nationalitet, religion, faglig uddannelse og erfaring.

Vi ønsker også at fremme ligestilling ved at inkludere flere kvinder i vores operative team. Derfor har vi sikret passende omklædnings- og badefaciliteter til vores kvindelige ansatte.
Sammen skaber vi et inkluderende arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og udvikling for alle medarbejdere. Vores åben dør-politik skaber en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne, hørt og inkluderet.

Vi står klar til at gøre dig ekspert på genanvendelses- og affalds­området

Vores renovationsmedarbejdere er hjertet af Ressourceindsamling A/S. Det er dem, som hver dag sørger for, at borgerne i vores ejerkommuner får hentet deres affald. De er erfarne og står klar til at guide og træne dig som kollega, så du også kan blive ekspert på genanvendelses- og affaldsområdet.

Jobbet som renovationsmedarbejder er meget selvstændigt, og du får mulighed for at være med til at planlægge din arbejdsdag sammen med dine kollegaer.

Vores mål hos Ressourceindsamling A/S er at give alle vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig personligt og professionelt. Vi arbejder hver dag på at skabe en positiv arbejdskultur, hvor vi hjælper hinanden samt anerkender og belønner indsats og engagement.

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at blive en del af holdet i Ressourceindsamling A/S? Vi slår nye stillinger op her på siden. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det gør du ved at klikke her.

Ledige stillinger

Se alle ledige stillinger hos Ressourceindsamling A/S her.