Vi prioriterer et trygt og inkluderende arbejdsmiljø

Hos Ressourceindsamling A/S arbejder vi hver dag for at opretholde sikre og sunde rammer for vores medarbejdere. Renovationsmedarbejdere har på landsplan fem gange så stor risiko som andre brancher for at komme ud for arbejdsskader. Derfor investerer vi tid og ressourcer i at sikre de rette forhold, der reducerer risikoen for slid og skader. Det handler både om uddannelse af vores medarbejdere samt om at have de rigtige fysiske forhold. For medarbejdere, der måtte opleve nedslidning eller af andre årsager ikke længere kan arbejde som renovationsmedarbejdere, bestræber vi os på at tilbyde alternative roller, der er mindre fysisk krævende.

  • Vores månedlige personalemøder inkluderer alle medarbejdere, og vi afsætter tid til individuelle samtaler om trivsel.
  • Vores åben dør-politik sikrer, at administrationens kontor altid er tilgængeligt for medarbejderne.
  • Vi gennemfører årligt en arbejdspladsmiljøvurdering, hvor hver enkelt medarbejder anonymt kan fortælle om sin trivsel og oplevelse af virksomheden som arbejdsplads.
  • Vi uddanner vores renovationsmedarbejdere i, hvordan de undgår skader og nedslidning. Læs mere om vores uddannelse her.

Vi arbejder hele tiden på at få mere viden om, hvordan vi kan forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Fx har vi i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø lavet en undersøgelse, hvor vores chauffører via en chip monteret på arbejdstøjet målte, i hvor høj grad vores medarbejdere blev udsat for mikrober, når de tømte affaldsbeholderne. Den viden bruger vi i vores forbedring af arbejdsmiljøet.

Ressourceindsamling A/S har en positiv dialog med fagforeningen 3F, som repræsenterer vores medarbejdere. Samtidig sikrer vores sikkerhedsudvalg, at vores arbejdsmiljø ikke blot er forsvarligt, men også trygt og sundt.

Jeg føler, jeg har vundet i Lotto. Ressourceindsamling A/S er den bedste arbejdsplads, jeg har været på i alle mine 30 år i branchen. Vi arbejder for at levere branchens bedste service og største kundetilfredshed. Ikke på bekostning af medarbejdernes trivsel, men via tilfredse medarbejdere. Det er fedt!

– Kelvin Hansen, renovationsmedarbejder
og tillidsrepræsentant i Ressourceindsamling A/S.

Hvem er vi?

Vil du vide mere om Ressourceindsamling A/S som arbejdsplads? Du kan læse mere om vores arbejdsopgaver og den daglige drift her.