Kontakt­information

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om Ressourceindsamling A/S som virksomhed eller arbejdsplads.

Du kan kontakte os på:
Tlf.: 69 16 03 80
E-mail: borger@ri2020.dk

Adresse:
Ressourceindsamling A/S
Farverland 4
2600 Glostrup

Parkering
Farveland 4, 2600 Glostrup
Ressource Indsamling

Kontakt Vest­forbrændings kunde­service

Det er din kommune, som bestemmer, hvor ofte og hvornår du får hentet affald, samt hvilke typer af affald du skal sortere i dine beholdere.

Har du spørgsmål til affaldssortering og din affaldsordning generelt, skal du kontakte Vestforbrænding, som varetager kundeservicefunktionen.

Vestforbrændings kundeservice
Du kan kontakte Vestforbrændings kundeservice på tlf. 70 25 70 60.

Vestforbrændings kundeservice har åbent mandag-torsdag kl. 07.00-15.30 og fredag kl. 07.00-15.00.

Det kommunale affalds­kontor/selv­betjening

Hvis du bor i Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj eller Vallensbæk Kommune, har du mulighed for at gå ind på din kommunes selvbetjening. Ved at trykke på linket nedenfor kommer du ind på din kommunes side, hvor du fx kan tilmelde dig sms-service og få besked, når vi tømmer dit affald.

Besøg Ressource­indsamling A/S

Vi inviterer dig til at besøge os og få et indblik i vores imponerende maskiner og køretøjer samt vores arbejdsproces. Vi er stolte af vores arbejde, og vi vil gerne dele vores viden om affald og genanvendelse og fortælle om vores udstyr og vores vognpark.

Så hvis I er en gruppe på min. 10 personer, har I mulighed for at komme på besøg hos os.

For at give jer en god – og sikker – oplevelse beder vi dig om at sende os en e-mail. I e-mailen beder vi dig kort beskrive, hvem I er, samt hvilken specifik viden og indsigt I er interesserede i. Send din e-mail til borger@ri2020.dk.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en informativ og inspirerende oplevelse.

Hvem er vi?

Vil du vide mere om Ressourceindsamling A/S som arbejdsplads? Du kan læse mere om vores arbejdsopgaver og den daglige drift her.